Nasza oferta :
Obróbka wstępna
Gotowanie
Chłodnictwo
Zmywanie
Dystrybucja posiłków
Inne
Serwis techniczny
Kontakt
ZANTEC
Al. K.E.N. 15/65
02-797 Warszawa
tel: 22 331 68 08
kom: 602 24 29 04
e-mail:
internet: www.zantec.pl
Strona główna arrow Wiadomości
piątek, 21 wrzesień 2018
 
Wiadomości

Trzony kuchenne z nowej linii Zanussi EVO700

PDF Drukuj Email

W jednej z warszawskich restauracji uruchomiliśmy najnowsze trzony gazowe Zanussi z linii EVO700.

Więcej…

Schładzarko/zamrażarki szokowe Electrolux 20 GN 2/1

PDF Drukuj Email

Czołowy producent sałatek i surówek w Polsce stosuje schładzarko/zamrażarki szokowe Electrolux 20 GN 2/1 dostarczone przez firmę ZANTEC.

Więcej…

Kuchnia hotelowa

PDF Drukuj Email

Hotel Scandic w Gdańsku korzysta z kuchni wyposażonej przez firmę ZANTEC.

Więcej…

Piec konwekcyjno-parowy Zanussi Professional.

PDF Drukuj Email

Centrum Szkoleń i Konferencji Geovita w Jadwisinie, firma Żółtowski-Catering z Józefowa, Przedsiębiorstwo Państwowe Porty Lotnicze w Warszawie i luksusowy Hotel Kozi Gród w Pomlewie k/Kościerzyny,  wybrały piec konwekcyjno-parowy Zanussi Professional 10 GN 1/1.

Więcej…
Chcesz być powiadamiany o nowościach
w naszym serwisie?


Zobacz promocje 2018

Promocja
Więcej…
 
ZANTEC - Technika dla Nowoczesnej Gastronomii layout by: RedInfo
Copyright by ZANTEC (c) 2006. Wszelkie Prawa Zastrzeżone.
układ strony | Wiadomości | promocje | serwis techniczny | kontakt